kâ ecje

kâ ecje

Sporti dhe natyra kanë qenë pjesë thelbësore që në fillimin e aktiviteteve të organizatës, prandaj ecja në natyrë përkrahet dhe organizohet me shumë dëshirë. Bëhen ecje (hiking- ne gjuhen angleze) të gjata dhe energjike përgjate shtigjeve apo rrugëve këmbësore nëper pjesët periferike të Vjenës, me qëllim të benefiteve shëndetësore dhe rekreacionale.

Ecja e radhës organizohet një të diele të afërt! 
Ata që dëshirojnë të bëhen pjesë e ecjes të na shkruajnë në contact@kagrup.at me subjektin ‘ka ecje’.

kâ ecje – Ne Stadwanderweg 7 – Laaer Berg

Ka ecje kete rradhe ju bashkangjite organizimit te grupit Couchsurfing Hiking Day Vienna, ku ecja u realizu pergjate disa pamjeve malore te Vjenes. E veqant e kesaj ecje ishte edhe qasja ne vreshtat e rrushit te asaj zone dhe natyrisht shijim i rrushit :)! Vleen te theksohet se gjate ecjes u takuam me shume pjestar te komuniteteve te huaja (kryesisht sudent) dhe shkembyem shume ide dhe pervoja me njeri tjetrin.

kâ ecje – Ne zonen malore te nente te Vjenes

Ka ecje u realizua me date 13 mars 2016 ne njeren nder zonat malore te Vjenes. Ecja zgjati rreth 6 km dhe kaluam neper disa pamje te bukura te kesaj pjese.